Tomas - Ung pappa till Sophie

Dåligt.

Publicerad 2012-09-20 19:33:35 i

Jag är så oootroligt dålig på att blogga. Det kanske har med att Sophie bor hos Bianca den här veckan och jag undermedvetet tycker att mitt liv inte är intressant nog att skriva om.

Sophie fyller i alla fall år på söndag och jag försöker pussla så att alla kan komma på kalas. Det är svårt. Folk är överallt, på olika platser. Vissa är i Småland medan vissa är i Enköping.

Jag har köpt en present nu, men jag säger inte vad det är!!

Tråtsmode aktiverat

Publicerad 2012-09-14 18:14:14 i

Sophie har börjat bli så himla trotsig. Så fort något inte blir som hon vill så blir hon jätteledsen och arg. Hon vill inte ta på sig sina skor eller jacka, utan bara står och gråter så att jag slutligen måste tvinga på henne grejerna, vilket resulterar i än mer tårar. Jag känner mig verkligen som en hemsk person när jag står där och tvingar henne göra saker hon inte vill...

Retad

Publicerad 2012-09-11 22:18:10 i

Amanda retar mig för att jag shoppat för.. Mycket pengar.. Det är inte snällt!

Bicester Village

Publicerad 2012-09-11 00:05:34 i

Jag har ont i benen. Och i armarna. Intensiv shopping är jobbigt och det borde vara en OS-gren, så jag hade tänkt knacka på hos några högt uppsatta OS-människor här i London och lägga fram förslaget.

Bicester (tydligen uttalat Bisester och inte Bichester, som jag tidigare trott) Village var otroligt grymt. Allt var svinbilligt, men tyvärr var det ganska svårt att hitta bra storlekar till lilla S-jag. Om någon har vägarna förbi London är Bicester ett måste. (visst låter jag som en turistguidebok när jag säger så?) I alla fall om man tycker om att shoppa!

Vi har inte ätit några Fish n Chips än. Jag skäms.

London, baby 2.0!

Publicerad 2012-09-09 18:18:11 i

Det är så sjukt varmt här. Jag hade en klichéartad bild av ett mulet och grått, proletäriatiskt, London à la Orwells 1984. Jag hade fel. Det är gassande sol och otroligt varmt. Igårkväll kändes det nästan som något exotiskt, orientaliskt land när man strövade på en gata som var fylld av folk.

Jag har nästan dött två gånger idag. Man glömmer ju den lömska vänstertrafiken och tittar så klart åt HÖGER när man ska gå över vägen. Dum idé, då bilarna kommer från vänster. Mycket dålig idé.

Dagens skörd består av två skjortor, en kavaj, en jacka och en halsduk. Imorgon blir det outlet i Bicester Village, men först ska vi muncha (hybrid av middag och lunch) på Pret à manger!

London, baby!

Publicerad 2012-09-09 11:32:04 i

Vi beställde en spontanresa till London för en vecka sen, jag och Bianca. Jag glömde skriva det, men nu är vi här. Bayswater, London. Alldeles nära Hyde Park. Mysigt.

Igår kom vi fram klockan fyra och efter att ha hittat hotellet så började vi shoppa. Ingen tid åt eftertanke eller lugn, Epikuros skulle inte vara nöjd.

Resultatet blev fyra pullovers, två t-shirts, en cardigan (JA. Cardigan, inte kofta. Lev med det!) och ett par seglarskor. Allt för ynkliga 80pund. Primark var rätt soft ändå, men det var så otroligt mycket FULA kläder och allt folk gav mig smärre panik. Det var skönt att komma ut därifrån.

Nu är frukosten uppäten och vi ska fortsätta SHOPPA. TM Lewin har erbjudande med fyra skjortor för 100 pund. Det kommer bli farligt för min ekonomi. Förhoppningsvis hinner vi även med lite obligatorisk sightseeing. London Eye, Big Ben, Buckingham Palace. Givna grejer, liksom.

Jag hade tänkt lägga upp två bilder också, men The-blogg-app vill inte samarbeta med mig. Synd för ER!

"I cant bloody mountain climb in brogues!"

Publicerad 2012-09-01 16:46:13 i

Två dagar konstant regn, och jag har inga som helst skor som egentligen klarar av detta. Conversen blir dyngsura och äckliga. Ökenkängorna är i mocka och tål inte vatten. Gympadojorna kommer jag ALDRIG att ha på mig till vardags.

Vad gör man? På med läderbroguesen. När man kommit över tröskeln och vant sig vid att det är fånigt och pretentiöst får man en jäkla självförtroendeboost. Världen ligger framför mig. Jag är vuxen. Det är bara att ta för sig!


Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela