Tomas - Ung pappa till Sophie

Här är hoooon

Publicerad 2012-07-31 10:52:32 i

Nu är vi ute och leker i parken. Sophie plockar och äter vinbär men hon tycker att det är suuuuuurt!

Fresh start

Publicerad 2012-07-30 23:39:32 i Allmänt

Hej. Jag kände ett sug för att börja blogga igen, efter den här mysteriska bloggpausen på över ett halvår. Jag vet inte riktigt varför jag slutade så abrupt, och jag har dåligt samvete över att jag inte skrev någonting utan bara försvann från radarn, men här är jag igen.

Konstigt nog har väldigt mycket hänt sen sist, både på gott och på ont. Sophie har såklart vuxit OTROLIGT mycket. Hon kunde redan gå i höstas, men nu har hon börjat springa, hoppa, klättra, dansa, ja, allt det där som innebär att jag nu måste springa efter henne och agera livvakt. Det är otroligt krävande, men otroligt sött och underbart.

Hon har börjat prata och sjunga. Istället för att behöva peka och säga "där" har hon nu börjat säga vad hon vill. På ett ungefär. Hon säger tillexempel till om hon är törstig och vill ha vatten, om hon är rädd för något ("läskigt" är ett ord som hon använder väldigt ofta) eller om det är kallt och hon vill ha tröja eller jacka.

Tyvärr är jag och Bianca inte tillsammans längre. Vi gjorde slut i slutet av April och har nu börjat ha Sophie en vecka var. Det känns konstigt att skriva om det, så jag lämnar det lite mystiskt för tillfället.

Det är kanske en otroligt dålig sammanfattning av halvåret som ni inte vet någonting om, men det får duga för nu. Jag är trött och borde gå och lägga mig så att jag orkar leka med Sophie imorgon.

Jag har tyvärr inga bilder på datorn som visar hur Sophie ser ut idag, men jag lovar att lägga upp MASSOR någon annan gång. Hej då så länge!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela